OM OSS

0
Medlemmar
0
År i branschen
0
Projekt

VitrineMedia är en världsledande producent av skyltfickor med LED-ljus. Fönsterskyltningar, inredningslösningar för att optimera väggytor samt bärbara som du enkelt kan ta med på tex. mässor. Produkterna i VitrineMedia-sortimentet är alla lysande, enkla att installera och hållbara.

INNOVATION

Daglig innovation är en av grundstenarna för VitrineMedia-filosofin. Skapad av en revolutionerande idé – LED-displaypanelen. VitrineMedia drivs ständigt av viljan och passionen att ge dig oklanderliga produkter med avancerad teknik. Vår forsknings- och utvecklingsavdelning ger regelbundet förbättringar på olika nivåer: enkel att installera, ergonomisk, hållbar, lysande …

INTENSITET & PRESTANDA

Ljus är ett väsentligt element i vår tid. Det är med det konceptet i åtanke VitrineMedia har utveckla en rad LED-displaypaneler med den starkaste och mest pålitliga ljusintensiteten på marknaden.

ANPASSNINGSBAR

Utöver vårt standardutbud kan VitrineMedia erbjuda dig anpassade produkter från idé, prototyp, installation till färdig produkt. Med kontroll över hela produktionen har vi möjlighet att hjälpa våra kunder med stora projekt av stora produktkvantiteter.

HÅLLBAR TEKNIK

Enligt europeiska och internationella standarder tillverkar vi certifierade, pålitliga och hållbara produkter. På samma sätt jobbar vi för att att minska mängden farligt material i våra produkter, i enlighet med kraven i de europeiska RoHS-riktlinjerna. Vårt mål är att erbjuda displaypaneler som lyser längre medan de förbrukar mindre energi.

Våra kunder

LITAR PÅ OSS

Photography Guide

Enter your email below to download the exclusive guide
DOWNLOAD

Kontakta oss

Namn (obligatoriskt)

Företag (obligatoriskt)

Telefonnummer

Email (required)

Meddelande